ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между ОРБИКО БЪЛГАРИЯ ЕООД, гр. София 1592, ул. Източна тангента  No. 161,  ЕИК 131012382, представлявано от Иванка Стефанова Иванова, наричано по-долу за краткост ДОСТАВЧИК, и клиентите, наричани по-долу „ПОТРЕБИТЕЛ“, „КУПУВАЧ“, на електронния магазин „sebamed.bg”, наричан по-долу

„ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН”, “ПРОДАВАЧ”, “ОРБИКО“.

ДАННИ ЗА ДОСТАВЧИКА

Информация съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите:

Наименование на Доставчика: ОРБИКО БЪЛГАРИЯ ЕООД

Седалище и адрес на управление: гр. София, 1592, ул. Източна тангента  № 161

Данни за кореспонденция: гр. София, 1592, ул. Източна тангента  № 161,  Email: info.bg@orbico.com,  тел: +359 (2) 40 24 500

Регистрация по Закона за данък върху добавената стойност No. BG131012382

Вписване в публични регистри: ЕИК 131012382,

Надзорни органи:

(1) Комисия за защита на личните данни

Адрес: гр. София, ул. "Иван Евстатиев Гешов" No 15, тел.: (02) 940 20 46

факс: (02) 940 36 40

Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: www.cpdp.bg

(2) Комисия за защита на потребителите

Адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" No4А, ет.3, 4 и 6, тел.: 02 / 980 25 24

факс: 02 / 988 42 18

гореща линия: 0700 111 22

Уеб сайт: www.kzp.bg

 

РЕГИСТРАЦИЯ

От www.sebamed.bg можете да направите поръчка като гост или като регистриран потребител.

Регистрацията изисква имейл адрес, парола, имена, телефон за обратна връзка и адрес за доставка. При всяка поръчка адресът може да бъде променен. С натискането на бутона за поръчка, потребителят се съгласява с упоменатите Oбщи условия, като извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Предоставените от потребителя данни ще бъдат използвани единствено за обработка и извършване на неговата поръчка, както и за контакт с потребителя във връзка с извършената от него поръчка. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.

ПОРЪЧКА

Можете да направите поръчка по всяка време.

Поръчки, направени до 12 ч., се обработват на същия работен ден. Поръчки, направени след 12 ч., се обработват на следващия работен ден.

След извършване на поръчката ще получите имейл за потвърждение на поръчаната стока и цената за поръчката.

Срокът на доставка е от 3 (три) до 5 (пет) работни дни от деня на потвърждаването на съответната поръчка от страна на Продавача. В този срок поръчката се обработва, поръчаната стока се предава на куриер и се доставя до Потребителя.

Възможно е удължаване на горепосочения срок за доставка поради непредвидени обстоятелства, намиращи се извън контрола на ДОСТАВЧИКА.

Доставката на стоката се извършва в цялата страна (територията на Република България). Цената за доставка, както и нужното време за доставка от страна на спедитора зависят от крайното място за доставка на поръчката.

Продуктите, закупени от www.sebamed.bg, не са предназначени за препродаване. ДОСТАВЧИКЪТ има право да откаже поръчка, ако има обосновано предположение да вярва, че поръчката е с цел извършване на търговска дейност.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена, която потребителят дължи се сформира от цената на продуктите с ДДС, плюс цената за доставка на продуктите.

ПРОБЛЕМИ С ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКАТА

При възникване на затруднения при обработка на поръчката, служител на ОРБИКО БЪЛГАРИЯ ЕООД ще се свърже с Вас, за да обясни възникналия проблем. Възможни проблеми включват (но не са ограничени до) неналичност на поръчан артикул, проблем с доставката на артикул, проблем при фактуриране и други.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва по два начина:

1.     С наложен платеж на мястото на доставка на артикулите.

2.     С кредитна или дебитна карта при поръчка на артикулите.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКАТА

КУПУВАЧЪТ има право да се откаже от поръчката си в 14-дневен срок от доставянето й. ПРОДАВАЧЪТ следва да върне парите на КУПУВАЧА в 14-дневен срок от получаване на отказа на КУПУВАЧА, заедно със закупената стока, разходите за което са за сметка на КУПУВАЧА. Ако ДОСТАВЧИКЪТ установи, че стоките, обект на отказа са били употребявани, има право да откаже връщането и да възстановяви заплатената от КУПУВАЧА сума. В този случай КУПУВАЧЪТ връща обратно на КУПУВАЧА, стоките обект на отказа. Връщането е за сметка на КУПУВАЧА.

КУПУВАЧЪТ трябва да уведоми за отказа си на следния имейл: info.bg@orbico.com,  на някой от телефоните за контакти, както и да изпрати стоките на адрес: гр. София, 1592, ул. Източна тангента  № 161.

ЖАЛБИ и ВЪПРОСИ

Всякакви въпроси, които са останали неуточнени в Общите условия могат да бъдат уточнени от наш служител чрез формата за контакт, която можете да намерите на уебсайта ни; чрез имейл на info.bg@orbico.com; или чрез телефонно обаждане на тел: +359 (2) 40 24 500

 

В случай на възникнала жалба или спор можете да се обърнете и към Комисията за защита на потребителите: https://kzp.bg/.

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)