Медицинска грижа за кожата


  • pH 5.5 за всички продукти
  • Разработени с дерматолози, фармацевти и клиники
  • Продължителни проучвания и тествания върху чувствителна и проблемна кожа, вместо стандартни тествания
  • Висококачествени съставки с доказана ефикасност
  • Хипоалергенни продукти с изключителна толерантност към кожата
  • Грижа за кожата и ценна помощ при лечението на чувствителна, проблемна кожа

Медицинската грижа за кожата означава повече безопасност за потребителите чрез дерматологично тествана съвместимост и доказана ефикасност за индивидуалните кожни проблеми – по този начин и намаляване на риска от закупуване на неподходящ продукт.

Какво отличава мединското почивстване и грижа за кожата от Sebamed?

Най-напред, всички продукти на Sebamed са съобразени с физиологичното pH 5.5 на здравата кожа. Това съществено ги отличава от продуктите, класифицирани като „благоприятни за кожата“ и „pH неутрални“.  Sebamed е призната като специализирана грижа за чувствителната и проблемна кожа. Много от нашите продукти са идеално допълнение към терапии и имат добра толерантност дори при болестни състояния на кожата като акне, атопични екземи, псориазис и др.

Сътрудничеството с експерти дерматолози е дългогодишна традиция в Sebapharma. Известни учени участват в разработването на продуктите още от самото начало чрез съблюдаване на процесите на работа, съветване и провеждане на научни изследвания.

Особено внимание се отделя на избора на козметични съставки за всички продукти на Sebamed, на тяхното качество и ефективност. Използването на козметични рекламни трикове с цел привличане вниманието към бранда противоречи на принципите на Sebapharma и е недопустимо. Компанията комбинира само висококачествени съставки, които имат действителен и доказан ефект върху подобряването на състоянието на кожата.

За създаването на всеки продукт се закупуват само суровини от най-високо качество. Съставки с алергенен потенциал се изключват, а добавяне на консерванти се извършва само при абсолютна необходимост. Цялата продуктова гама на Sebamed е с изключителна толерантност и ефикасност по отношение на предпазване от кожни проблеми или подпамагане на лечението при заболявания, които вече са налице.

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)