За новородени 


 

Вашето бебче се нарича новородено от момента, в който се роди докато навърши два месеца. Неговата кожа е около 10 пъти по-тънка от кожата на възрастен човек. Киселинната защита на кожата му все още не е образувана, затова е много важно да се използва медицинска козметика с pH 5.5, която да подпомогне и укрепи естественото ѝ образуване. Грижата за кожата на новороденото дете с Baby Sebamed включва следните лесни и приятни стъпки:

1. Къпане

Смесете няколко капки от бебе измивния гел с топла вода в дланите на ръцете до получаване на пяна. Разнесете нежно пяната с леки потупващи движения по тялото на бебето. Накрая изплакнете обилно с вода. Бебе измивният гел е подходящ за всекидневна употреба. Може да го използвате и за измиване на главичката на бебето.

2. След банята

Намажете цялото тяло включително гънките с бебе олио грижа за кожата. Олиото е изключително нежно, подпомага естествените функции на кожата, осигурява оптимално намасляване на кожата, предпазва от   възпаление и инфектиране.

3. След всяко измиване

Подсушавайте внимателно кожата и нанасяйте тънък слой от бебе крем против обриви под пелените в областта на седалището. Така ще предпазите нежната детска кожа от подсичане. Клинично доказаният бебе крем против обриви под пелените е предпазва кожата от вредния контакт с екстрементите, а пантенола стимулира оздравителния процес на кожата. Съдържащите се овлажнители регулират хидролипидния баланс в кожата, правят я мека и гладка.

4. Слънцезащита

Слънцето не е за подценяване! Съвсем лесно детската кожа може да изгори ако не  внимаваме. Преди да излезете на слънчева разходка навън, не забравяйте да защитите нежната  кожа на бебето си с подходяща слънцезащита.
Използвайте детски слънцезащитен крем, лосион или спрей на Baby Sebamed със SPF 50 или 50+. Нанесете 20 минути преди излагане на слънце. Нанасяйте равномерни плътни количества от продукта до пълно покриване на кожата.

5. При студено време

Преди да излезете на разходка защитете нежната  кожа на лицето с бебе защитен крем за лице. Кремът предпазва от изсушаване, засилва бариерната функция срещу външни вредители и успокоява нежната детска кожа.

 

Употребата на качествени продукти е в полза на здравето на Вашето дете. Baby Sebamed. Най-добрата защита още от първия ден.
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)