Контрол по качеството


...чрез стриктни указания и проверки!

 

„Качество чрез проучване“ също означава:
  • Осигуряване на стандарти за най-високо качество
  • Проверка и контрол през целия процес – от суровините до създаването на продуктите
  • Използване на най-съвременни методологии и анализи
  • Цялостна и щателна проверка и потвърждаване на микробилогичната чистота
  • Чистота и сигурност чрез оптимална протекция

 

Отделът по осигуряване на качеството поддържа високите стандарти на продуктите на Sebamed. От суровините, през готовите изделия до пакетирането им – всяка съставка и всеки опаковъчен материал се проверява съгласно стриктните указания за качество, базирани на перфекционизъм. Без одобрението на отдела по осигуряване на качеството, нито едно миещо блокче, бутилка или туба не напускат пределите на Sebapharma.

Икономически ефективното производство на продуктите на Sebamed чрез договорните производители би било немислимо без стриктния контрол на отдела по осигуряване на качеството. Инспектирането се извършва преди началото на производството, по време на самия процес, както и върху крайните продукти.

Отделът по анализи е оборудван с модерни аналитични инструменти като HPLC (high pressure liquid chromatography) и GC (gas chromatography) и проверява и отчита чистотата, идентичността и концентрацията на съставките, както и индивидуалните количества на веществата, съдържащи се в крайния продукт.

Отделът по микробиология използва ултра модерно лабораторно оборудване, за да подсигури безопасността на продуктите по отношение на микробиологичното замърсяване. По време на разработването на продукта се извършват продължителни тествания, които оптимизират използването на консерванти, така че да бъдат включени възможно най-малко и точно толкова, колкото са необходими. Пробите се извършват чрез многократно инкубиране на бактерии и гъбички в продуктите. Добавянето на точното количество консерванти ги предпазва да бъдат заразени. Всички суровини, опаковки и производствени инструменти са стриктно проверявани за микробиологична чистота. 

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)